Beoordelingen van De Bengel Eersel

Recente recensies van De Bengel Eersel

5 sterren na 479 reviews

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren erg tevreden en bestellen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. En bedankt om het extra goed in te pakken zodat we het thuis warm konden opeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, goed op temperatuur en weer super lekker, zoals we gewend zijn van de Bengel. Het was weer toppie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd goed. Bezorgster was heel vriendelijk. Bestelling redelijk op tijd bezorgd. Wederom bedankt voor de goede service 👍

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten voor ieder wat wils Een echte aanrader Gezellige zaak maar ook fijn om een keer thuis te laten bezorgen

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfecte afhaal service. Hadden eten over wat altijd beter is dan te weinig. Complimenten, zeker een aanrader

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en zag er netjes verzorgd uit met van alles ruim voldoende. Snelle service en vriendelijke medewerkers.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was gemakkelijk en het besteld eten had de bekende Bengel kwaliteit. We hebben ervan genoten. Echt SUPER en zeker voor herhaling vatbaar. Jammer alleen dat jullie niet ook in Bladel bezorgen.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, snel kunnen afhalen, heerlijke kip saté! Compleet met salade, kroepoek, cajun frietjes, servetten, natte doekjes, sauzen en een kadootje voor het kindermenu. Personeel altijd even vriendelijk, echt top.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank je wel voor de goede zorgen. Helemaal top.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was wederom prima verzorgd, voor grote groep online besteld, keurig op de afgesproken tijd geleverd en voldoende en warm !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede porties, lekker eten en op tijd klaar

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede service

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

5 Steren eten was top

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer deze x dat het patat niet zo warm deze x was de rest was super... Groetjes martha

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was prima in orde, alleen de frietjes waren niet meer echt warm. we hadden wel een voorgerecht, dus ik snap dat ze wat afkoelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was niet echt warm meer. Verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, eten was weer heerlijk zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Supersnelle levering met een glimlach. Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer dat wij bestelden 😊

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitgebreide keuze op de kaart, makkelijk online te hanteren. Werkwijze wijst zich eigenlijk vanzelf, evenals de online betaling. Eten stond keurig op afgesproken tijdstip klaar. Het was goed warm en het smaakte heerlijk. Goed en netjes verzorgd! Kortom, voor herhaling vatbaar!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, bezorging! Ondanks dat we in een nieuwe wijk wonen die Google nog niet kent. Maar 1 van de medewerkers was in deze straat al bekend....super!!! Ken je locals, haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, ook erg fijn dat ikk per mail een bercht krijg dat jullie onderweg zijn en heerlijk gegeten!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was te laat, 10 minuten. Is niet fijn met kids.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, voldoende, en snelle service!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het echt heel lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd afgeleverd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en nette snelle bezorging!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld ook met de gluten!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. Waarvoor dank

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden Goede kwaliteit Goede servise

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Barbeque Kwaliteit en hoeveelheid was prima.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perfect ...fijne bezorging en het smaakte weer super...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer heerlijk gegeten en het was ook nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en op tijd bezorgd. Altijd top bij de Bengel Eersel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker en de bezorging was op de tijd thuis bedankt allemaal

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bbq pakket was lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst, werd keurig op bestelde tijd ontvangen. Helemaal prima!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalade besteld. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jonge dame. Helemaal Top.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en nette bezorging Voortreffelijk eten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede hoeveelheid. Mooi “geserveerd” in de bakjes. Kleine tip: Iets teveel wortel naar onze smaak. Lekkere cajunfriet erbij.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, het was meer dan genoeg! Goed geregeld, makkelijk en helemaal verzorgd! Misschien is een korte omschrijving over hoe de spareribs het lekkerst te krijgen, nog een leuke toevoeging?

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en op tijd bezorgd.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt mals gebakken, verse friets, en lekker met het sausje. Vlotte levering.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, en zoals altijd lekket gegeten

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd Alles zag er goed verzorgd uit Er was voldoende voor iedereen Smaakte heerlijk Bengel bedankt van ons krijgen jullie een 10

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes klaar, een medewerkster liep zelfs even mee naar de auto om alles in te laden, er was voldoende vlees en saus en zeker stokbrood. Prima in orde.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoete spareribs zijn zeker een aanrader en je krijgt er meer dan genoeg frietjes bij. Het eten was warm en de bezorging precies op tijd. Hulde aan de toppers van de Bengel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Vlees niet heet meer, maar komt waarschijnlijk door de afstand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn.... Lekker! Bezorgd op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, prima prijs kwaliteit en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief super goed! Bezorging ook optijd! Super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk goed kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm en exact op tijd Echt zoals bij hun in het restaurant

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte timing met afhalen, heerlijk eten zoals je gewend bent van De Bengel maar dan gewoon thuis!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Spare-ribs perfect gekookt! Op tijd verzorging! Heel blij! Smaakt echt lekker.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, precies op het juiste tijdstip gebracht en nog goed op temperatuur.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte spareribs met lekkere salade erbij en tevens heerlijke geiten kaas salade voor de partner!!👍👍 En keurig optijd afgeleverd!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super malse ossenhaas!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de wetenheid, dat bij jullie ook afhaalgerechten zijn, dit ook voor de Coronaperiode, normaal komen wij bij jullie eten! Maar gezien de situatie waar wij met z'n allen in bevinden, was deze deze gelegenheid ook een goede gelegenheid, die zeker voor herhaling vatbaar is, ofschoon wij er naar uitzien naar 1 juni, de datum dat de horeca weer open mag.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds top eten en top service

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en eten warm!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, tegen een goede prijs en de bezorging was prima op tijd. Aan te bevelen !!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en de service is prima! Knap dat jullie je zo inzetten in deze coronatijd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We zitten natuurlijk liever in jullie restaurant maar dit is een hele mooie en goede oplossing. (Voor tijdelijk)

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren super lekker. Keurig op tijd bezorgd, ready to eat! Super! Doen we zeker nog een keer. TOPPIE

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig top.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit zoals altijd. Zelfs in corona tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zoals altijd lekker, maaltijdsalade De Bengel is ook heerlijk alleen vond ik het jammer dat het bijna koud was. Tip: verpak het zo dat het eten warm blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en netjes optijd bezorgd zelfs wat eerder zeker voor herhaling vatbaar en zodra het eten weer bij de bengel zelf kan kom ik zeker

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd en net zo lekker als in het restaurant, heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Het eten was nog goed warm en was precies zoals we gewend zijn in het restaurant, met salade, sausjes, vochtige citroen doekjes voor de handen. Top dus!! Voor herhaling vatbaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd en netjes op tijd gebracht! Mooie roos 🌹 met Moederdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was als altijd goed. Bestellen en afhalen zijn allebei goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was ruim voldoende en lekker. De gerechten haden wel iets warmer mogen zijn bij levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed eten erg lekker. Ga zo door

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, en royaal met de friet . Doen we we zeker nog eens!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan van jullie. Dat staat bovenaan. Ik heb wel een tip: bij de salade de Bengel is wellicht slimmer de kip apart in een bakje mee te geven. De kip was al niet meer zo warm. Wellicht omdat het op de koude salade wordt geserveerd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar dat is altijd bij jullie

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd zoals afgesproken opgehaald, eten was nog goed warm, heerlijk gegeten!! Perfect!! Voor herhaling vatbaar!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd én weer super lekker! TOP!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Hadden wel dit keer erg weinig sla in de bakjes zitten in verhouding met onze vorige keren

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, een aanrader

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Heerlijke spare ribs. Een aanrader!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!! (zoals altijd) Prima service in deze tijd, goed geregeld!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren nog goed warm. Toetjes waren apart in een tas. Goed geregeld. EN vuurwerk voor op t toetje omdat ik jarig was Heel attent!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en voor herhaling vatbaar. Alleen de friet was wat taai t.o.v. als je bij jullie komt eten. Zal waarschijnlijk zijn omdat het afhaal was. Verder niks op aan te merken.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling online plaatsen ging zeer eenvoudig, en was op het afgesproken tijdstip klaar om op te halen. De hoeveelheid was ruim voldoende, en de kwaliteit van het eten was voortreffelijk. Heb er erg van genoten. Zeer zeker een aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even omdat we laat bestelden, maar was precies binnen het afgesproken moment bezorgd. Heerlijk gegeten! Het (Moederdag) roosje ben ik nog steeds van aan het genieten. Leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, frites waren er minder dan de vorige keer, het was al snel op. Wellicht ook te lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten waren keurig verpakt en mooi opgemaakt. Alles was goed warm bij aankomst. Het voelde als thuis uit eten, al misten we natuurlijk wel de sfeer van het restaurant. 😊 De Bengel bedankt voor de goede service! 🤗

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, de lekkerste spareribs van het land! Netjes op tijd bezorgd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd Heerlijk eten En wat super van de roos bij de bestelling Super lief van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten. Wij komen van Bergeijk, ik weet niet of het mogelijk is voorzieningen te treffen om het beter warm te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs en salades waren heerlijk en alles netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Zag er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maar de friet was sla helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig attent dat jullie een Roosje bij de bestelling hebben gedaan. De Bengel salade was weer perfect. Helaas was de spare rib van mindere kwaliteit dan ik gewend ben. Ik had de indruk dat hij opgewarmd was. De bestelling was perfect op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was er op tijd... natuurlijk van goede kwaliteit en wat geweldig dat er een prachtige roos voor Moederdag bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service, flexibel. Prima geregeld en gewoon goed eten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten,bedankt voor goede service

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en een kei leuke verrassing dank jullie wel. Iemand heel blij gemaakt.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. En het was heerlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en mooi op de afgesproken tijd bezorgd. Alles keurig netjes gedaan. We hebben lekker gegeten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en super service! Bezorging netjes op tijd! Mede door jullie is deze tijd een stukje fijner!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben online besteld. Het eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, met in acht neming van de huidige richtlijnen vanwege het corona-virus. De aspergesoep was erg lekker. Het vlees was lekker mals, alleen jammer dat alles snel koud werd, daar zou misschien wat extra aandacht aan gegeven kunnen worden. Maar verder waren wij wel tevreden. Een leuk alternatief, nu je in deze tijd niet uit eten kunt gaan.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was ruim op tijd bezorgd! Super!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er prima uit. Voor 3 personen veel te veel frites. Puntjes op de i met de servetten en handenpoetsdoekjes erbij. Prima gedaan. De plastic bakjes ga ik hergebruiken.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was perfect optijd en lekker warm. Meer dan genoeg frietjes en uiteraard de originele Bengel slaatjes erbij gekregen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect in orde, netjes op tijd en meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en het eten was goed warm bij bezorging. Top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede bezorging! Een echte aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had persoonlijk het week speciaal; zalm, asperges, krieltjes en een heerlijk sausje. Een aanrader het was heerlijk. Verder nog een mixgrill, kipsaté en chickenwings ook deze waren heerlijk. We hebben ervan gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect, precies op tijd. Friet was helaas koud en niet gaar... cheesecake was wel erg weinig voor dat geld. Maar spareribs waren top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker zoals altijd! Het was ook veel dus we kwamen niks te kort. Echt een aanrader.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd bezorgd. Lekkere spareribs en cajun frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, met een brede glimlach bezorgd en lekker. Doen we zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op de afgesproken tijd. En wat een super grote maaltijd hebben er heerlijk van genoten Bezorging geweldig voor herhaling vatbaar en gaat ook gebeuren Kei bedankt kanjers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !, goed warm en mooi op de afgesproken tijd geleverd ! Wij hebben al een paar keer thuis besteld, telkens prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bestelling was perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen menigmaal in het restaurant een Alfredo salade gegeten. Gisteren 3x deze salade laten bezorgen bij mijn moeder in Eersel. En mijn moeder, vrouw en ik hebben er alle drie van genoten. Op de afgesproken tijd bezorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was stipt op tijd

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribes waren helaas niiet warm. De rest was prima en lekker.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed te bestellen op de site en de tijd die ze aan geven van bezorgen klopte prima . Was allemaal goed op temperatuur en nog lekker ook . Dus de bengel top

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren erg lekker! Ik kreeg echter als afhaaltijd 16.20 u, vrij vroeg dus. Mag dat niet wat later?

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is anders eten als in het restaurant natuurlijk , maar de smaak is er echt niet minder om hoor !! Heb heerlijk gegeten, en mijn kindjes ook . Mooi alles apart verpakt , genoeg ook !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maal!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal naar de camping in Eersel gegaan om toch Bengel te kunnen eten. We wonen net te ver weg om af te halen voor thuis. Het was zoals we gewend zijn: lekker en met een glimlach.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 min puntje. Ik zou de kip van salade Bengel apart inpakken. Die was al redelijk koud, doordat die op de koude sla ligt. Verder alles prima

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service. Op tijd, lekker en eten goed op temperatuur.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk “uit” thuis gegeten met z’n 3 tjes voor de verjaardag van onze dochter.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de 2e keer de Bengel thuis laten bezorgen. Het was erg lekker en van dezelfde kwaliteit als in het restaurant. Bedankt voor de goede service.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al jaren bij de Bengel in Eersel en dankzij de geweldige (online) service hebben wij thuis in ons eigen Bengelrestaurant kunnen dineren. Complimenten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zelfs na een ritje naar Wintelre. voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en ook nog goed warm. Echter, de stroganoff saus ontbrak bij de schnitzel. En ik vind de spare-ribs behoorlijk prijzig.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo, dat was lekker!!! We hebben super genoten van al het lekkere eten van de Bengel. Het stond precies om 17.35 uur klaar, netjes verpakt, en heel belangrijk!, het was nog goed warm! Wij zijn erg tevreden!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bengel > Promessa

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals ik gewend ben. Helaas koelt het eten tijdens het transport natuurlijk snel af. Weinig aan te doen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten weer. Afhaal zou net tever zijn geweest. Dam zou het koud zijn. Dus wij zijm gewoom met ons camper busje op parkeer plaats gaan staan. En besteld. Gegeten en weer naar huis. Wij noemen het corona proef uit eten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een superlekkere burger! Echt een aanrader om op de kaart te zetten! 👌🏻

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is super goed geregeld bij jullie en ik heb ook al reclame gemaakt voor jullie bij onze kennissen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd gebracht. Het was nog heel warm en het was erg lekker allemaal.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, alles was nog warm. Super lekker gegeten! Dank je wel.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk...zoals als altijd!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heel lekker,,goed bezorgd,ik zou zeggen ga zo door, PRIMA!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was nog goed heet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bestellen was makkelijk, levering perfect optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Goede service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op afgesproken tijd! Net zo lekker als altijd; TOP! Hou het.bezorgen er in; aanrader 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Super service. Helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog goed warm en de bezorging mooi op tijd. Top geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dik in orde, spareribs hadden wel wat warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het BBQ pakket was keurig verzorgd en compleet , en het was heel erg lekker. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en prima op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, jammer dat we zelf de afwas moesten doen.Prijzen mogen iets lager, zijn nu volgens mij gelijk aan de normale prijzen wanneer je echt uit eten gaat. Je mist toch de hele sfeer.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wel jammer dat op de big bengel alleen een burger en saus zat.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

smaakte weer super en de ophaaltijd was precies wat was afgesproken 😊

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BBQ TOP ALLES LEKKER SALADES OOK HEEL LEKKER BROODPLANKJE HADDEN WE GEEN STUKJES STOKBROOD VERWACHT VOOR DIE PRIJS.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, netjes op de aan gegeven tijd bezorgd. Helemaal top wij hebben lekker gegeten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede site en snelle levering!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker, compleet en op tijd bezorgd. Het hele proces van bestellen tot levering is uitstekend verlopen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade helemaal top! En op tijd gebracht ... gewoon niks op aan te merken!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader. Lekker als altijd!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima het eten was goed en de bezorging netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alles netjes verpakt, goed warm gebleven. Keurig op aangegeven tijd bezorgd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, nog goed warm bij thuiskomst. 1 klein minpuntje, de satésaus is vrij dik.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader: het BBQ-pakket. Het was echt heerlijk. En fijn om op deze manier toch de lokale horeca nog een beetje te kunnen helpen in deze moeilijke tijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd precies optijd bezorgd en het smaakte heerlijk

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heeeeerlijk het bbq pakket voor 2 personen voor herhaling vatbaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

BBQ pakket besteld, super lekker gegeten en meer dan voldoende!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd geleverd. Voldoende friet met lekkere salade en voor mij super spareribs. Dank team de bengel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker . Jammer dat de friet wat slap was. ( Komt vermoedelijk door afstand van bezorgen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren goed te vreden over het eten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeft het goed gesmaakt!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was nog warm ondanks dat we van Eersel naar Bladel moesten. Ook de frietjes waren nog lekker! Voor herhaling vatbaar 😁

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker salade zoals ik gewend ben van de Bengel in Eersel. :)

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Geen op of aanmerkingen, gewoon Bengel

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging prima op tijd. Alles naar wens!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig volgens afspraak en geweldige kwaliteit. Zeer aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, goede temperaturen en binnen de afgesproken tijd geleverd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd .prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; heerlijk

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade zag er smakelijk uit en smaakte ook geweldig!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets dan lof!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. Goed bereid. Toppie!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd heerlijk gegeten. Fijn dat het afhalen weer mogelijk is, perfect geregeld.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. De veganistische tortilla was erg lekker. Goed gevuld met verse groenten. Salade en spareribs zoals altijd erg lekker. En de de frietjes lekker krokant. En de maaltijd werd enthousiast bezorgd door Jamy.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en prima gegeten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig dat dit kan. Het was niet heel warm meer. Ook kwarier later dan half 6. Misschien niet kunnen vinden of meer bestellingen. Maar goed het is al allemaal moeilijk genoeg is alleen maar opbouwend bedoeld. We hebben heerlijk gegeten. En zo toch nog beetje kunnen genieten van een verjaardag. Tot de volgende keer.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, precies op tijd, super!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. En super op tijd bezorgd. Waarbij het eten nog goed op temperatuur gegeten kon worden. In deze tijden uit eten (Bengelen), maar dan thuis.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed als altijd! Leuke bezorger ook!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en super lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer prima

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed geregeld en het was heerlijk

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie niet in Riethoven bezorgen, maar het was super! Alles was nog goed warm en smaakte top. Alles zit erbij, geen toevoegingen meer nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk goed verzorgt ga zoo door

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top geregeld de afhaling..en zoals al meer als 20 jaar dat wij er normaal komen, nu afgehaald en de beste spare ribs van de kempen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alles was top

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling afgehaald en ondanks dat we 20 minuten moeten rijden smaakte het eten heerlijk! Spare ribs net zo lekker als in het restaurant en de salade asperges was super!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd klaar, lekkere maaltijd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Precies op tijd werd onze bestelling geleverd met de kwaliteit van eten die je van de Bengel gewend bent!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super lekker gegeten aangezien ik toch van ver moest komen. Het is perfect geregeld om je eten zo te bestellen TOP.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen buiten het bezorg gebied maar konden het gaan halen. We konden buiten in de auto wachten. Precies op de afgesproken tijd was het klaar. Tiptop in orde. Fijn dat we op deze manier toch zelf niet hoefde te koken. Was heerlijk.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees is heerlijk mals gebleven en de frietjes lekker vers en warm. Mam vond de maaltijdsalade Asperges heerlijk! Bedankt om onze Pasen nog een beetje speciaal te maken.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, perfect op tijd en netjes verpakt. Lekker gegeten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en warm bezorgd. Keurig afstand gehouden door het voor de deur te zetten en aan te bellen dat het eten er staat. Super! We hebben heerlijk gegeten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! En prima op tijd 💪🏻

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Meer dan voldoende voor iedereen. Netjes ingepakt met servetten, doekjes en voor de kids een leuke verrassing. Op tijd bezorgd en netjes op afstand. Vriendelijk. Gemakkelijk online te bestellen en te betalen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen ging heel eenvoudig. Het eten was een cadeau voor mijn ouders die 45 jaar getrouwd waren. De Bengel had er echt een verrassing van gemaakt en het heeft heerlijk gesmaakt!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is goed geregeld. En nog super warm ....en netjes bij camping terspegelt gebracht. Dankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en prima op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijk zoals gewoonlijk en n lekker wijntje voor de verwarring, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, de spareribs waren iets te droog. Zijn we niet van jullie gewendt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Bezorgde maaltijden zijn net zo lekker als in het restaurant zelf. Complimenten voor de keuken en de organisatie van de Bengel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima, eten was lekker (zoete spareribs, maaltijdsalade De Bengel en veggie rap) alleen friet was niet warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd prima op tijd afgegeven. Het was de eerste keer dat ik bestelde, maar ik ga dit zeker meer doen. Het was lekker en meer dan voldoende vorm ons twee! !!! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service. Eten was precies op tijd en nog heel warm. Eten was ook van goede kwaliteit en zeker genoeg. Wij zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren beetje koud maar wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk alles online bestellen en betalen Ophalen prima, ( ivm niet bezorgen in Bladel) Eten zoals we gewend zijn van Bengel Tip: kroepoek bij sate apart verpakken, was taai wrs doir de warmte vd rest vh eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker (zoals altijd)! Alleen merkten we deze keer veel verschil in porties vergeleken met de laatste keer, dit viel wel tegen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelf opgehaald

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op tijd. Goede kwaliteit zoals we gewend zijn van de Bengel.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! We hebben genoten van de heerlijke zalm en spareribs en het is zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd bij de Bengel: prima! Bezorging netjes op het afgesproken tijdstip.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Makkelijk bestellen, precies op tijdstip geleverd en heerlijk genoten. Zoals we gewend zijn van de Bengel!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genieten de Bengel thuis! Zelfde kwaliteit als restaurant. Netjes bezorgd ivm corona maatregelen. Voor herhaling vatbaar.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd en lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd bezorgd.Lekker gegeten.Alleen jammer dat je niet 'n dag van te voren online kunt bestellen

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd, eten nog lauw warm, dus goed. Het eten blijft net zo lekker als dat het in het restaurant gegeten wordt

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals we van de Bengel gewend zijn!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade , mooi op tijd! Groot kuipje kruidenboter 😃

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig .super. vlotte levering en vriendelijke bezorger:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, uit eten thuis.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en netjes afgeleverd. Alles was prima op de kwaliteit van de frites na. Deze waar niet goed afgebakken waardoor de helft (grotere) vrij zacht waren. Ander vraagje: Je spaart nu punten via email adres. Dit deed ik voorheen met mijn mobiel nummer waarbij na 10 orders gratis maaltijd krijgt. ik stond op 4/10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service door te bezorgen in deze hectische tijd! Zo hebben we een heerlijk voor- en hoofdgerecht gewoon thuis kunnen nuttigen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd bij jullie en de levering was precies om 18.00 uur zoals afgesproken. Ga zo door in deze rare tijden. Ik bestel zeker nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Was heerlijk en mooi op tijd. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was goed, genoeg en nog lekker warm.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en op tijd. Wel vind ik het eten vrij duur voor een bezorgde maaltijd in een plastic bakje. Je betaalt hetzelfde als in het restaurant zelf terwijl je niet de service, entourage en eetbeleving mee krijgt. Naar mijn idee is dat ook een deel waarvoor je betaald om in een restaurant te eten en zou het thuis bezorgde of afgehaalde diner goedkoper moeten zijn. Bovendien waren de frietjes taai en tegen het koude aan.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was mooi op tijd en het eten smaakte super lekker!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed op tijd bezorgd. Alleen 1x cajun friet en 1x gewone friet besteld maar er was alleen cajun friet bij.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd precies op tijd gebracht, het eten was nog goed warm. 1 minpunt: de “asperge soep” smaakte naar warme melk met wat stukjes asperges erin. Weinig smaak. Jammer! Voor de rest prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties (vlees) zijn wel kleiner geworden tegen een hogere prijs maar het was meer dan voldoende en weer erg lekker

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld als cadeautje voor mijn moeder (woon zelf in Den Haag, maar logeer regelmatig bij jullie in het hotel). Het was in een woord top! Precies op tijd geleverd, alles warm en erg goed verzorgd. Ze hebben genoten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd en super lekker. Blij dat we de plaatselijke ondernemer kunnen helpen Voor herhaling vatbaar. 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijke spareribs gegeten thuis!. Keurig volgens afspraak. Vond persoonlijk bezorgkosten wel hoog maar dat deed niet af aan de smaak

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Succes met de corona crisis.....bedankt voor het lekkere eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer warm en erg lekker. En op tijd geleverd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, en was lekker warm.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,smakelijk,voldoende en op tijd bezorgd. Super

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van den Bengel, maar dan thuis!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! En een keer makkelijk. Genoten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze gekke tijden DE manier om toch lekker te eten. Dank!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen eenvoudig, ruime keus en eten is nog warm bij aflevering. Bezorging nagenoeg op afgesproken tijd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was zeer goed. Afgesproken tijd van leveren klopte precies. Zeer tevreden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top! We hadden via de site een bestelling geplaatst, onze favoriet, de spare ribs. Site werkt goed, is overzichtelijk, bestellen, betalen en punten sparen, het werkt allemaal. Je kunt zelfs opmerkingen plaatsen, wat ik in ons geval ook gedaan heb. Ivm de Corona crisis laten bezorgen, keurig op tijd, warm, alles klopt incl. De opmerking en het belangrijkste.... het is lekker! Kortom, een heerlijk avondje uit, maar dan thuis! Een aanrader voor iedereen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar sde spareribs hadden echt warmer gemogen

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we besteld hadden stond op de afgesproken tijd voor ons klaar. Het bestelde werd keurig op 2 meter van mijn auto neergezet zodat de afstand van 1.5 meter niet in gevaar kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling is op de aangegeven tijd afgeleverd. Vriendelijke bezorgster. Eten was goed op temperatuur, netjes verzorgd. Wij hebben heerlijk gegeten. Bedankt voor jullie service!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker, bezorging prima. We hebben zo toch samen het gevoel uit eten gehad.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verjaardagsmaaltijd! Bedankt voor de snelle service!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER !! HEERLIJK LEKKER PRECIES HOE JE HET ZOU KRIJGEN OP BORD !! BESTE SERVICE SNEL ALLES MOOI APART IN EEN BAKJE ,!! Super

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nog goed warm. Goede service en kwaliteit en netjes op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan anderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten. De bezorging was zoals afgesproken, helemaal top en volgens alle richtlijnen. Super fijn dat we toch een beetje 'uit eten' kunnen. Dankjulliewel voor de inzet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed geregeld met de gluten, en het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd in deze drukke thuis bezorgd tijden! Warm en ondeugend lekker! Nette service volgens de voorschriften.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi op tijd zodat we meteen konden beginnen met eten. Het smaakte weer zoals vanouds, lekker en genoeg. Als de Bengel weer open gaat, vind ik het toch fijner om daar te eten en te drinken. Het eten was wel heel snel koud en dat heb je niet als je bij de Bengel gaat eten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is het een idee dat jullie warmtetassen gebruiken, de mensen het eten daaruit laten pakken, en dan de tas weer meenemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs Op tijd geleverd In deze onzekere tijd een aanrader voor iedereen. Zo helpen we onze middenstand door deze moeilijke tijden door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed geregeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaan we normaal gesproken regelmatig een hapje buiten de deur eten, in deze tijd van Corona is dat niet meer mogelijk. Maar hoe lekker was het om ‘thuis uit eten’ te gaan met De Bengel! Prima op tijd bezorgd en lekker zoals we dat gewend zijn. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd. Eten was nog lekker warm. Het was prima verzorgd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Bezorging goed op afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was zoals ik gewend ben maar helaas was het vlees bijna koud toen het op mijn bord lag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging makkelijk en bezorging is super geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs in deze tijden van coronacrisis leveren ze kwaliteit! Wij komen speciaal vanuit veldhoven op en neer voor de spareribs. Hoewel we in veldhoven ook een bengel hebben is de sfeer en de medewerkers gewoon een extra reden om terug te komen. Alle medewerkers waren nu met eigen auto de bestellingen aan het rondrijden. Wij hopen dat de bengel goed door deze crisis heen komt. Wij blijven in iedergeval terug komen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal in orde. Via deze weg ook nog bedankt voor de nageleverde verrassingen voor de kinderen vorige week. Superservice!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, uitgebreide maaltijd bestaande uit voor- en hoofdgerecht; prima verzorgd met diverse bijlagen. Bezorging was niet van toepassing, maar ophalen was voor mij geen probleem; exact op afgesproken tijd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, keurig op tijd en lekker. Zelfs iets feestelijks toegevoegd ivm ons 40 jarig huwelijk .

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed gegeten, dit keer thuis in plaats van bij de Bengel. Maar niet minder van kwaliteit daardoor.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker zoals we gewend zijnvan de Bengel

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima We vonden het jammer dat we geen dessert konden bestellen . Snap dat ijs niet handig is maar bv wel de chocolade mouse of appeltaart of iets met vruchten ( tip )

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren beetje slap voor de rest was het Top, Netjes, Netjes, & Verzorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd , goed warm.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, eten op goede temperatuur een heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, goeie kwaliteit. Lekker gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant altijd goed, lekker en super attent!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, nette bezorging en op tijd. Klein verbeterpunten zijn de cajunfrietjes. Die waren redelijk slap. Misschien gaatjes in de zak prikken?

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn net zo lekker als in het restaurant. De bezorging was stipt op tijd! Echte aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Beetje weinig saus, maar een setje voor 4 man

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Precies op de afgesproken tijd hier. Prima.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van de Bengel: keurig op tijd, vers en lekker!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd chapeau

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, het was heerlijk, exact op de bezorgtijd hier en het eten was nog echt warm. Een aanrader om hier nu in deze bizarre tijd gebruik van te maken.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was slap en leek oud te zijn. Tussen de salade zaten ook wat bruine stukken sla.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De thuisbezorging was op tijd, klantvriendelijk, de kwaliteit van het eten was net zo goed als dat je bij de bengel gaat eten. Super gewoon. Het is nu ivm het coronavirus: uiteten wordt thuis eten. Hoop weer snel te kunnen komen.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren was mijn verjaardag!! Al enige weken geleden had ik besloten het naar niet door te laten gaan ivm alle ontwikkelingen nu!! We besloten lekker te gaan uiteten!! Maar helaas.. alle restaurants gingen ook sluiten totdat jullie besloten te gaan bezorgen!! Zo heb ik thuis toch een leuke verjaardag gehad en lekker gegeten!! Het was heerlijk en precies op tijd!! Alleen maar complimenten!! Dankjewelllllllll

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pepersaus mag wel iets dikker, verder kon ik niets verzinnen. Eten was top, bezorging was top ;).

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pikante spare ribs! Flinke portie en perfect op tijd geleverd!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig service kan niet anders zeggen! Precies op tijd zeer vriendelijke begroeting (op gepaste afstand 1,5 m😂) en de smaak heerlijk. Succes!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn het allerlekkerst als ze meteen op je bord liggen maar desalniettemin was het nog steeds erg lekker. Bezorger was precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging!! Precies op tijd en ook RIVM verantwoord👍🏻💪🏻. En het was echt super lekker 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes warm afgeleverd. De bezorging was een kleine 10 minuutjes later dan aangegeven. Enige minpuntje was dat de kinderen hun verrassing bij het kindermenu misten. Die zat er niet bij en stond wel in de omschrijving.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op afgesproken tijd en het eten zoals gewoonlijk weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zwart soep was koud waren een half uur te laat

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bengel = altijd goed en bezorging mooi op tijd! 👍🏻👍🏻

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd goed! Bezorging was 15 min later dan aangegeven en telefonisch niet bereikbaar. Verder zijn de prijzen omhoog gegaan en de porties kleiner geworden, jammer!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten warmer maken zodat het niet bijna koud wordt afgeleverd. Verder wel lekker zoals gewoonlijk.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles was goed warm. Prima service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en gebruikelijke goede kwaliteit

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was erg goed. De biefstuk was perfect gebakken, en de spareribs waren, zoals altijd, erg lekker. Een goed alternatief nu we niet uit eten kunnen gaan, en voor herhaling vatbaar

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging in tijden van nood. Lekker thuis gegeten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals wij gewend zijn van de Bengel! Compleet met een bakje salade per persoon, sausjes en frietjes. Echt een aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor bezorging om 18:00, stipt op tijd! Eten was nog goed warm en erg lekker, dankjewel!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelsite, snelle bezorging en de maaltijd was prima in orde!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dank je wel

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed! Wat fijn dat we ondanks deze coronacrisis toch een lekker hapje eten hebben kunnen krijgen via de bezorg service van de bengel

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en we hebben heerlijk gegeten.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes geleverd en keurig op tijd. Goede keuze om te gaan bezorgen. Succes in deze moeilijke tijd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verzorgt,goed warm en keurig op tijd.👍

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd compliment !

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed Groot compliment. Door jullie konden wij ons 31 jarig huwelijksfeest toch een beetje vieren thuis.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon zoals we gewend zijn ! Top. Heerlijk gegeten.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt, en de bestelling was zeer goed naar wens. We hebben heerlijk gegeten met onze kleinkinderen.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed maar de frites was bruin en niet lekker.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

17.00 uur besteld 17.45 uur klaar. Prima kwaliteit!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was volgens afspraak en op tijd gereed, smaakte voortreffelijk en het zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn dat we eten bestellen en afhalen.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en verzorgd!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker maar vind voor die prijs dat er wel wat kruidenboter bij de salades kan

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is zeer goed verzorgd en lekker eten

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goede kwaliteit alleen de pepersaus ontbrak die wel besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten alleen de porties friet & brood zijn altijd erg groot

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en lekker gegeten

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Alles netjes en op tijd klaar om af te halen. We hebben heerlijk gegeten!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgd

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, altijd goede kwaliteit, We konden het zeer snel afhalen, zelfs op zondag. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig verzorgd

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en goede service

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Frietjes en groenten waren heerlijk. Helaas vielen deze keer de spareribs heel erg tegen, smaak was erg flauw en het vlees erg taai. Jammer, normaal altijd heel erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hellemaal top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn bij de Bengel Eersel !

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en goed

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijn om zelf te kiezen wanneer je je bestelling wilt ophalen en zonder problemen je eten meenemen met het online betalen... vriendelijk personeel, snelle service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

👌

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, veel keuze, lekker.