Beoordelingen van De Bengel Eersel

Recente recensies van De Bengel Eersel

5 sterren na 17 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en lekker gegeten

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Alles netjes en op tijd klaar om af te halen. We hebben heerlijk gegeten!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgd

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, altijd goede kwaliteit, We konden het zeer snel afhalen, zelfs op zondag. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig verzorgd

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en goede service

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Frietjes en groenten waren heerlijk. Helaas vielen deze keer de spareribs heel erg tegen, smaak was erg flauw en het vlees erg taai. Jammer, normaal altijd heel erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hellemaal top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn bij de Bengel Eersel !

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en goed

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijn om zelf te kiezen wanneer je je bestelling wilt ophalen en zonder problemen je eten meenemen met het online betalen... vriendelijk personeel, snelle service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

👌

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, veel keuze, lekker.