Beoordelingen van De Bengel Eersel

Recente recensies

5.0
Dre
gisteren

Chickenwings zaten aan elkaar geplakt en waren lauw… maar wel te eten en lekker. De rest was top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub van der Krieken
gisteren

Prima in orde!😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
gisteren
Jos
gisteren

Eten was oke, friet was wel niet meer warm en zompig/zacht. De prijs/kwaliteit is niet helemaal in verhouding. Bezorging was goed

Anoniem
1 december 2021

Als altijd goed 👍 keurig op tijd gebracht ruim voldoende Volgende keer zeker weer

Kelly Dingen
1 december 2021

Deze keer was alles heel lekker

Lenie de Bruyn
30 november 2021

Lekker en goed geregeld!!!

Maartje
30 november 2021

Top gegeten! Geen verbeterpunten zelfs

Johan en Jennifer
29 november 2021

Leuk de tassen versiert voor mijn verjaardag 😊

Harrie v kemenade
29 november 2021

Het was weer lekker en geleverd volgens de afgesproken tijd. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Peeters Hapert
28 november 2021

Heerlijk en ruim voldoende, netjes en op tijd bezorgd, compleet, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerry
28 november 2021

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
28 november 2021

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg! Ik had een warm voorgerecht en een warm hoofdgerecht besteld om te kijken of dat een probleem zou zijn qua temperatuur. Niet dus! De wild spiesjes en de Bavette met gamba's waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Schonewille
28 november 2021

Erg lekker weer. Goede kwaliteit zoals we gewend zijn van de Bengel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
28 november 2021
josé maas
28 november 2021

weer heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn!

Dirk Bone
27 november 2021

Altijd goed! Ook in deze drukke tijd super, snel en goede kwaliteit

wil
25 november 2021
Jolanda Kuijken
24 november 2021

Was weer heerlijk!

Jacqueline Paridaans
21 november 2021

Dag allen, de spareribs met toebehoren waren zoals gewoonlijk weer heerlijk. Echter de vega lasagne was slecht gevuld, erg droog, en had harde/ongekookte? bladen. Dit viel zowel de gast aan onze tafel, als mijzelf erg tegen. Zeker voor de forse prijs die hiervoor betaald wordt. Dit zullen wij dan ook niet meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cpketelaar
21 november 2021

De frietjes waren bijna koud is niet lekker

Ellen Van den Brink
19 november 2021

Gewoon heerlijk

Suzanne
18 november 2021
Steegstra
18 november 2021

Weer goed op tijd, lekker warm. Helaas melige frietjes, foute piepers lijkt me. Wel goed gebakken! Ribbetjes wel weer beter dan de vorige keer. Niet altijd constante kwaliteit, jammer...

Leppens
18 november 2021

Het was snel geleverd en prima van kwaliteit, de temperatuur was al iets minder maar dat komt door de afstand van het leveren

Ronnie
15 november 2021

De spareribs waren super mals en verrukkelijk. Ook was alles nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
14 november 2021

Brood miste bij de salade, verder alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buelens
14 november 2021
Wil
13 november 2021
Neeltje Houbraken
13 november 2021
Ann
11 november 2021

vriendelijk personeel, stipte levering en lekker eten

Anoniem
9 november 2021

Heerlijk gegeten als altijd keurig op tijd ruim voldoende portie complimenten. 👍.

M. van Oorschot
1 november 2021

Het was weer lekker! Normaal haal ik altijd af, dus even afwachten hoe het berzorgen zou gaan. Nou, uitstekend dus! Mooi op tijd en het eten lekker warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruininx
31 oktober 2021
Henk van de Klundert
29 oktober 2021

Het eten en de bezorging was helemaal prima. Wat we wel jammer vonden is de hoeveelheid plastic bakjes . De salades voor alle personen had ook in één grotere bak gedaan kunnen worden en ook de sauzen. Dan was er veel plastic uitgespaard en dat moet een doel zijn in het kader van milieu. het is een tip.

Anoniem
27 oktober 2021

Goed als altijd. 👍👍

Leenstra
26 oktober 2021
Marion Gerritsma
25 oktober 2021

Het eten had goede temperatuur. Vriendelijke man die bezorgde.

Nick Hagenbeek
18 oktober 2021

Goede en snelle service. Zelfs bij een grotere bestelling is deze optijd klaar en nog warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Veenker
17 oktober 2021

Bezorging was netjes, keurig voor de deur gezet en stapje terug. Frietjes waren al behoorlijk afgekoeld, rest was net als in het restaurant, goed dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon
12 oktober 2021

Het is werd exact bezorgd op de afgesproken tijd en het was nog goed warm. We hebben genoten van al het lekkers en er was dan ook niets meer over. Zeker de moeite waard voor een volgende keer.

Craig
11 oktober 2021

Top, zoals altijd! Alleen mijn truffelburger was niet heel erg warm meer. Moest het even opwarmen (leek al even klaar te zijn)

Francina Besseling
10 oktober 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 oktober 2021

Als altijd goed en voldoende gegeten. Keurig op afgesproken tijd gebracht door vriendelijke medewerkster 👍. Volgende keer weer

Brigitte
4 oktober 2021

Precies op afgesproken tijd stond de bezorgster aan de deur. Het eten was nog lekker warm, smaakte heerlijk, kortom perfect!

Fam Peeters
3 oktober 2021

Perfecte spare ribs mix, erg maps, heerlijke ossenhaas. Heel compleet met zeer voldoende twee soorten frietjes inclusief sausjes. Frisse salade. Bij de kipsaté met atjar mag een kroepoekje, volgens mij is dat er wel bij op locatie?

Angelique
2 oktober 2021

Het was weer erg lekker!

Inge
2 oktober 2021

Het was heerlijk, meer dan genoeg, goed ingepakt zodat het in Bladel aankomend nog warm was en op de afgesproken tijd stond het klaar. Voor herhaling vatbaar.

Marina Blokland
29 september 2021

Was weer heerlijk …. Top !!

Anoniem
29 september 2021

Goed en voldoende gegeten op tijd gebracht. Alles voldoende om volgende keer weer te bestellen 👍

Ka
26 september 2021

Salade zonder saus, Hamburger met chille- te pittig Frietjes te hard gebakken

Francina Besseling
24 september 2021

Top! Heerlijke spareribs, salades enz.

Roger
24 september 2021

Bestellen eenvoudig. Bezorging stipt op tijd en eten was nog goed warm. Prima geregeld.

Neeltje
23 september 2021

Super service weer en eten was lekker en stond netjes klaar. Top! Tot de volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 september 2021

Lekker gegeten als altijd ruime portie volgende keer zeker weer

Pjotr Blox
23 september 2021

Biefstuk .. De biefstuk was lekker sappig , Met geroosterde frietjes en mayonaise. Klassiek toppertje ..

Ingrid
20 september 2021

We hebben heerlijk gegeten, de scampis in krokantjasje waren overheerlijk. Bestel ik zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
20 september 2021

De friet was erg hard gebakken. De vegaburger valt uit elkaar en er zat veel te veel saus op. Geen aanrader. De bengelburg was prima.

M hoek
18 september 2021
Sandra
16 september 2021

We bestellen hier regelmatig. Het eten is altijd goed, de bezorging netjes en op tijd.

Anoniem
15 september 2021

Lekker gegeten. Kwaliteit altijd 👍. Keurig op tijd gebracht

Bekers
15 september 2021

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baths
13 september 2021

Het eten is altijd lekker bij de Bengel. Wat jammer was was dat bij de maaltijdsalade op z’n Frans de croutons erg ‘zompig’ waren en niet lekker krokant. Ook de chocolademousse (bruine) was niet helemaal goed gemengd waardoor er wat ‘brokjes’ in zaten. Ondanks dat blijft het eten altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
13 september 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolande
12 september 2021

Was lekker zoals altijd, maar ik heb een kleine opmerking. Ik en ook de mede eters vonden de cajun frietjes aan de karige kant. Voor 10 personen 2 zakken friet is te weinig. Maar verder was het weer lekker hoor. Is beslist voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
12 september 2021

De schnitzels smaakte maar persoonlijk heb ik ze liever niet uit de frietpan maar gewoon gebakkrn in de pan.

Anoniem
12 september 2021

Heerlijk gegeten ruim voldoende en keurig op tijd gebracht 👍

Snijders
8 september 2021

Lekker, goed warm. Netjes verzorgd

Joeri
8 september 2021

De carpaccio en de chicken wings waren erg lekker wel jammer dat er geen salade en frietjes mee geleverd waren was onder de veronderstelling dat deze wel bij het hoofdgerecht zouden zitten

Peter Dirkx
7 september 2021

De bestelling is goed ontvangen, was zeer smakelijk en het was ook ruim voldoende. Bij de uiensoep zaten ook 2 stukje brood met kaas overbakken. Had eigenlijk liever gezien dat dat al in de uiensoep zat. Nog 1 kleine opmerking, 1 stuk sparerib was koud.

Pas
31 augustus 2021

Helaas hadden wij de verkeerde bestelling ontvangen waardoor wij een half uur moesten wachten tot onze bestelling weer klaar was. De ribben waren nog warm en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasmin
25 augustus 2021

Eten smaakt altijd lekker, is goed warm en wordt precies op tijd bezorgd! Al vaker besteld en telkens heel tevreden over.

Wim
25 augustus 2021

Erg lekker! Netjes verpakt en goede kwaliteit

Astrid
22 augustus 2021
Smits
19 augustus 2021

Wederom heerlijk gegeten. En het kwam precies op afgesproken tijd uit de keuken.

Anoniem
19 augustus 2021

Goed verzorgd keurig op tijd gebracht 👍 op naar de volgende 🍻🍺🍺

Sophie
16 augustus 2021

Vorige keer was ik aangenaam verrast bij het bestellen van de salade brie. Normaal gespreken zou ik 5 sterren geven, maar bij deze bestelling geef ik er 4. Deze keer heb ik namelijk de salade geitenkaas met krokante bacon besteld. Naar aanleiding van het standaard slaatje die jullie bij de meeste hoofdgerechten mee serveren, dacht ik 'dat moet lekkere krokante bacon zijn'. Helaas was de bacon helemaal niet krokant, maar alleen gaar gebakken. Daarnaast zat er vrij weinig appel in de salade. Wel heel veel geitenkaas wat top was! Verder een erg lekkere salade en de oreo cheesecake was zalig!

Anne Claire De Groen
15 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. De bezorgster was vriendelijk en de tijd zoals afgesproken ! Dank je wel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
15 augustus 2021

Zoals altijd weer super lekker gegeten. Top optijd eten ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
15 augustus 2021

alles perfect ….. alleen bij het kidsmenu de verrassing vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
15 augustus 2021

Heerlijke start van de vakantie..

Guido
14 augustus 2021
Linda
13 augustus 2021

Lekker gegeten!! Had alleen een mix van spare ribs besteld en alleen pikant gekregen was niet zo erg vind ik ook lekker!! Wel jammer van de nieuwe friet die andere waren echt veel lekkerder

Piet Bone
12 augustus 2021

Wij zijn zeer tevreden over de kwalitijd en bezorgen van de bestelling Het was heel lekker. Gr p bone

Spaan
11 augustus 2021
Peter
11 augustus 2021

Louisiana chickenbreast was droog en kleine portie. Misschien chicken breast van krielkip ofzo. Betreurenswaardig voor 16.90

MARTIJN
10 augustus 2021

Altijd goed!!!

Joyce
10 augustus 2021

We hadden online besteld bij de Bengel in Eersel en precies op de juiste tijd konden we het eten ophalen. De kwaliteit, de warmte alles was weer goed. We hebben er weer van genoten.

Kim
9 augustus 2021

Bezorging precies op afgesproken tijdstip en eten was heerlijk! Top

Cees
9 augustus 2021

Zoals altijd goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pas
8 augustus 2021

Geweldig! Precies op tijd en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
8 augustus 2021

Perfect op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 augustus 2021
Anoniem
5 augustus 2021

Lekker goed verzorgd gegeten. Zoals elke keer 👍

Inge
3 augustus 2021

Super sate en spareribs

NG
1 augustus 2021

Gewoon goed

sGravemade
31 juli 2021

Wij vinden het gek dat je nu ineens voor €30 moet bestellen om het gratis te laten bezorgen we zijn maar samen alle twee een menu gekozen en dan moet je er een frakandel bij bestellen om aan die €30 te komen vreemd nooit geweest jammer

Angelique
30 juli 2021

Was heerlijk, goed op tijd, alles goed warm. Weer heerlijk gegeten.

Jan
30 juli 2021

Heerlijk en snel geleverd👍

Toos ketelaar
29 juli 2021

Was zoals altyd supper lekker

Emm
26 juli 2021

Top, lekker eten en perfect op tijd! Goed op temperatuur ook. Dank!

Niels van gerwen
26 juli 2021

Altijd goed 😄

Carolien van otten
26 juli 2021

Wij hadden afgehaald voor 4 personen waarvan 2 een vlaams stoofpotje hadden. Met deze 2 gerechten er erbij was er te weinig friet bij waardoor er veel stoof overbleef! Verder was het weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian Stacey
25 juli 2021
Jan w
25 juli 2021

Goeie service, snelle bezorging, vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk, top Wij waren net met de camper geland, het was al laat en geen zin meer om te koken

Laurense
24 juli 2021

Dat was een heerlijk maaltijd, we hebben allemaal erg genoten, het waren ook ruime porties. Voor herhaling vatbaar.

Bauke Gijsbers
23 juli 2021

Alleen ontbrak de verrassing voor de kindjes. Geen ramp, maar ze vinden dat wel altijd heel leuk.

Anoniem
21 juli 2021

👍. Lekker gegeten Als altijd tijdig gebracht vriendelijk medewerker Gewoon top volgende keer zeker weer 👍

Sanne
20 juli 2021

Bestellen ging makkelijk via de site. Vriendelijk personeel tijdens het afhalen en lekker eten

Liesbeth Rommens
18 juli 2021

We bestellen wel vaker bij jullie, maar het viel deze keer erg tegen. Het portie kip was weinig en erg droog. De friet was erg zacht en melig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Stark
18 juli 2021

Goei eten, heb genoten. ,n deel bewaar ik voor morgen. Tot, n volgende keer. Groet Pascal,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjanet
16 juli 2021

lekker gegeten

Anoniem
15 juli 2021

lekkere biefstuk met frietjes/aardappelschijfjes top kwaliteit als altijd

Lieke
11 juli 2021

Gisteren hadden er weer de bengel besteld en het was weer top. Ook hadden we 2 glutenvrije gerechten en die waren helemaal apart verpakt dus dat is top. Dus echt een hele goede aanrader ook als je glutenallergie hebt!

Paul
11 juli 2021
Jark
10 juli 2021

Deze keer perfect!👌🏻👌🏻

Monique
9 juli 2021

Net als altijd erg lekker gegeten en alles netjes verzorgd. Helaas ontbrak deze keer de kroepoek bij de saté Bengel ;-)

Anoniem
8 juli 2021

Lekker gegeten blijven we vaker doen rum voldoende. 👍

Rob
5 juli 2021

Één sterretje minder op de beoordeling vanwege de levertijd. Men was eerder dan de gevraagde tijd, net na half 6, gelukkig geen probleem maar 2 minuten eerder en ze hadden nog voor een gesloten deur gestaan. Verder was alles uiteraard piekfijn en lekker!

Suzanne
2 juli 2021
Anoniem
1 juli 2021

Lekker gegeten top wat we gewend zijn van de bengel Eersel. Ruim voldoende 👍👍👍

Marlies Schroevers
28 juni 2021

Snelle service, fijn personeel en áltijd smullen....TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
28 juni 2021

Deze x geen sauzen bij en de spare ribs vielen een beetje tegen en geen verrassing bij het kindermenu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kay
27 juni 2021

Was alweer voortreffelijk lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anzzzz
27 juni 2021
Marga
26 juni 2021

Het bestelde flesje dressing zat er helaas niet bij. Vanwege drukte duurde het wat langer dan gepland, geen probleem natuurlijk maar voelt toch een beetje vreemd om 20 minuten buiten naast het terras te moeten wachten.

Schoonen
23 juni 2021

Normaal gesproken absoluut niets aan te merken op de kwaliteit. Keer op keer heerlijk gegeten. Helaas was de Mixed Grill van gisteren niet zo geslaagd. Het vlees was taai en droog.

D.Zeegers
23 juni 2021
Johan
22 juni 2021

Ik had 5 porties spareribs besteld. Dit heeft ons goed gesmaakt zoals altijd. Nu 4 sterren gegeven omdat; De friet hoeveelheid voor 5 personen was minimaal. 1 portie spareribs leek wel een half portie, dit was niet naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
21 juni 2021

Goede kwaliteit en fijn weer wat meer dressing bij de sla top. Vlees en vis waren lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijsbers
20 juni 2021

Erg lekker, alleen niets alles gekregen wat besteld was.

J.J.M Nederkoorn
16 juni 2021

Perfecte big american burger

Ingrid
16 juni 2021

weer netjes opt afgesproken tijdstip bezorgd en zoals bekent heerlijk

Anoniem
15 juni 2021

Lekker gegeten tijdig gebracht Ruime porties. voor herhaling vatbaar 👍👍

Liesbeth Elderkamp
15 juni 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. Top!!!

N.
13 juni 2021

Geen saus bij de mixgrill

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der linden
13 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten De bezorging op de camperplaats was super ik ben netjes gebeld zodat ik t eten kon aanpakken en lekker in de camper opeten.

Carrie Hoogers
12 juni 2021

Netjes verxorgd, goed op tijd, kortom alles naar wens. Dik tevreden!!

Marc
12 juni 2021
Gregor
12 juni 2021
s, Gravemade
10 juni 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt

Anoniem
9 juni 2021

Lekker gegeten op tijd geleverd Geheel naar tevredenheid. 👍👍

Moonen
7 juni 2021

De bavette was te doorbakken. Wat jammer was. De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 juni 2021

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

birgit Fransen
5 juni 2021

Alles was prima verzorgd, we hebben heerlijk gegeten! Bedankt medewerkers van Veldhoven Zoo!!

Saskia
5 juni 2021

Er zaten geen sauzen bij en ook geen kroepoek bij de sate.

Klomp
3 juni 2021

Lekker eten goede service ga zo vooral door👍👍👍👍

Shaorn
2 juni 2021

Heerlijk

Maas
31 mei 2021

Heerlijk spareribs met friet sausjes salade en broodjes kruidenboter. Geen plaats meer voor dessert.

Piet
30 mei 2021

Super gegeten het is wel erg veel voor 3 volwassenen en 1kind

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
30 mei 2021

Heerlijk gegeten en snelle service

Angelique
29 mei 2021

Eten laten bezorgen, was super!!

DB
27 mei 2021
hasselt
25 mei 2021

gewoon top

José
25 mei 2021

Goed verzorgd...heerlijk eten en snelle levering

Wim
25 mei 2021

Heerlijk gegeten, zowel jong als oud. Kwaliteit zoals we dat van De Bengel gewend zijn. Bezorging stipt op de afgesproken tijd.

Wassink
24 mei 2021

Precies op tijd. Netjes verpakt. En lekker😋

Hoeks
24 mei 2021

Heerlijk eten. Netjes optijd bezorgd en nog mooi warm👌🏻

Tom
24 mei 2021
Burgman
24 mei 2021

Goed gegeten!

Mariette
24 mei 2021

Altijd weer lekker 😋 Saté boterzacht en aspergesalade heerlijk. Levering perfect op tijd. 12 punten voor de Bengel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
23 mei 2021

De kipsaté was geen kipsaté maar varkensvlees, Het brood van de burger was niet vers maar smaakte erg oud. Biefstuk was niet doorgebakken zoals ik het vroeg. Al met al niet tevreden over de kwaliteit van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
22 mei 2021
Robin van de Vondevoort
21 mei 2021

Was weer heerlijk! En fijn op tijd bezorgd!

20-5-2021
21 mei 2021

Lekker gegeten op afgesproken tijd geleverd en alles naar tevredenheid 👍

Swinkels
21 mei 2021

Friet was helaas niet zo geweldig, deze was melig en koud. Rest was wel oke, maar volgende keer eten we weer ter plaatse, smaakt toch (veel) beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
21 mei 2021

Goede en snelle service.en lekker warm bij bezorgen..TOP

Ellen
21 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Jacqueline Schellens
20 mei 2021
van Beers
17 mei 2021

super goed geregeld Warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Verhoeven
17 mei 2021

Zoals altijd werd het eten op tijd geleverd en was de kwaliteit uitstekend, dit was zeker niet de laatste keer dat we een bestelling plaatsen.

Robin
17 mei 2021

Eten was lekker en meer als voldoende. Alleen de tomatensoep was ietsjes aan de koude kant, verder was alles super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaat
16 mei 2021

Heel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëls
16 mei 2021

Onze bestelling viel tegen deze keer. De frietjes waren niet lekker, veel harde friet en dat is niet lekker en zeker niet als er 2 kleine kinderen mee eten. En voor ons gevoel waren de porties spare ribs kleiner dan dat je in het restaurant krijgt. We zijn veel beter gewend van de Bengel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
16 mei 2021

Super ik wil de mensen van de bengel Nog bedanken voor hun goeie service ik had per ongeluk de bestelling geplaats bij de verkeerde vestiging namelijk in eersel en dit had nuenen moeten zijn dit zagen we echter pas toen mij partner in neunen stond bij de bengel en vanuit nuenen is dat half uur rijden dus namen we contact op met de bengel die ware heel begrip vol en regelde dat we onze besteling half uur later als nog klaar was bij de bengel in neunen super service we wilen hier voor ook beide vestigingen hartelijk bedanken Met vriendelijke groet bianca

Sylvia
16 mei 2021

Erg lekker gegeten, was voldoende. Precies op de afgesproken tijd geleverd.

Wil Gijsbers
16 mei 2021

mooi op tijd klaar, thuisgekomen bleek het nog goed warm te zijn en het smaakte voortreffelijk.

Sylvia
16 mei 2021

Top! Heerlijk gegeten

Silke
15 mei 2021

Heerlijk

J. Vd . Zanden
15 mei 2021

Eten was koud toen het bezorgd werd.

M Troost
14 mei 2021

Er lekker, het was weer een feestje

Maas
14 mei 2021

Van alles genoeg en warm eas weer lekker

Sanne
14 mei 2021

We moesten zeker 10 min wachten op de bestelling. Friet was erg slap en klef en kroepoek was helemaal taai. Dus al met al voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Heidi
13 mei 2021

Zeer goed en optijd

D.
13 mei 2021

Biefstuk was goed maar friet was slap en koud en de spare ribs waren erg vet en ook koud. Vaak besteld bij de bengel en meestal gewoon prima maar deze keer echt ver onder de maat!

Beekman
11 mei 2021

Was heel lekker. Goed warm. Goed verpakt. Genoeg. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
11 mei 2021

Weer prima verzorgd

Joris Geenevasen
10 mei 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A V
10 mei 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
10 mei 2021

Was heerlijk, op tijd bezorgd, met een leuke verrassing een mooie rode roos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dré Buijs
10 mei 2021

Alles was top in orde en op tijd bezorgd. Kwaliteit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blokland
9 mei 2021

Heerlijk gegeten niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kremers
9 mei 2021
Honings
9 mei 2021

Helaas de Gamba’s en alle saus in de tas. Zie eerdere foto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Snijders
9 mei 2021

Deze keer was de bestelling helemaal in orde, ga zo door 👍 Kwaliteit van eten is ook goed 😌

Karel
9 mei 2021

Tijdens oms weekje vakantie in Eersel hebben we 2 keer op terras zitten lunchen en 2 keer diner afgehaald bij de Bengel. Wat ontzettend lekker eten allemaal. Wat je ook kiest, het is allemaal erg lekker. Zeker een aanrader!

Wim Knijnenburg
9 mei 2021

Erg smakelijke maaltijd die precies op tijd bezorgd werd! Heerlijk gegeten.

Rachel
7 mei 2021

Snelle bezorging! Op tijd, goed verpakt, vriendelijke bezorgster en heerlijk eten!

S.wouters
7 mei 2021

We hebben lekker gegeten het was prima

Lobke
6 mei 2021

Eten was heerlijk! Helaas waren ze iets vergeten. Wat altijd kan gebeuren natuurlijk! Werd na een telefoontje ook zeer netjes opgelost! Kwamen het snel nabrengen met een heerlijk flesje Bengeldressing extra! Top opgelost!

J. Hageman
6 mei 2021

Vooral de truffelburger was uitstekend. Bezorging was exact op de tijd die ik had aangegeven.

Jet Craens
6 mei 2021

geweldig

Sanne
6 mei 2021

Het eten was er op de afgesproken tijd door een zeer vriendelijke bezorgster. Het smaakte heerlijk en het was meer dan genoeg.

Hoogelander
6 mei 2021

In hotel verbleven en daar geluncht en gedineerd. We hebben hier heerlijk gegeten en er was ruim voldoende. Wij komen hier vast nog wel eens terug.

Jos
6 mei 2021
Anoniem
5 mei 2021

Goed en voldoende gegeten krijgt een mail als bestelling onder weg is. 👍. Gaan we vaker doen

Fam Gerris
5 mei 2021

Laat besteld, Snel en perfect op tijd bezorgd Netjes verpakt en warm eten

Jelske de Turck-Dijstelbloem
5 mei 2021

Eten was super lekker! Ik zou alleen de maaltijdsalade Bengel niet meer (ver)kopen. Door het afblussen wordt de salade erg nattig als je deze mee moet nemen afgesloten.

Carla
4 mei 2021
H. Mollrn
4 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Lotte
3 mei 2021

Altijd stipt op tijd volgens afspraak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Hoeks
3 mei 2021

Heerlijk gegeten. Goede en snelle bezorging, het eten was nog goed warm toen ze het brachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der staaij
3 mei 2021

Netjes op tijd . Vriendelijke bediening. Het was nog goed warm het eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
3 mei 2021

Hoi, het eten was heerlijk alleen waren we het allemaal mee eens dat het best weinig vlees is wat je krijgt voor het bedrag dat je moet betalen we waren niet echt verzadigd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
2 mei 2021
Marco Bruininx
1 mei 2021
RRG
30 april 2021

Eten super lekker, compleet met groenten, friet en sauzen, porties ruim voldoende.Topkwaliteit! Bezorging prima op tijd!

Stef Pero
30 april 2021

Er mocht meer Pulled pork op de burger. Maar dat is misschien smaken verschil. De rest was top zoals gewoonlijk 🤙🏻

de Bresser
29 april 2021

Alles perfect in orde.

Nelly Mutsaarts
29 april 2021

Het eten was perfect en precies op tijd. Dank jullie wel

Karien
29 april 2021

Goed hoor

Anoniem
28 april 2021

Snelle levering fietsend nog wel 👍

Mh Kooijman
28 april 2021

Heerlijk gegeten Mals vlees Goed warm Lekker brood Levering perfect op tijd 👍

Pas
27 april 2021

Geweldig!!! Alles was perfect op temperatuur. Bedankt voor de schimk, de kindjes vonden het super 🥳🎉

John
27 april 2021
Zeegers
27 april 2021
Ellen
27 april 2021
Yvonne
27 april 2021

Snelle service, vriendelijk personeel en heerlijke broodjes goed/rijkelijk belegd..

Van Helmont
27 april 2021

Was weer lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank W
27 april 2021
Mh Kooijman
27 april 2021

Heerlijk gegeten Bijna zelfde als in restaurant. Heerlijke malse en warme saté. Patat heerlijk warm en knapperig. Keurig op tijd geleverd. Belletje vooraf vanwege bevinden op vakantiepark.

Hans
27 april 2021

Lekker eten, bezorging op het afgesproken tijdstip en eten prima op temperatuur. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
26 april 2021

Zoals gewoonlijk heel goed.

Schippers
26 april 2021

Geen op of aanmerkingen . Bestelling was precies wat we besteld hadden en ook afgesproken tijdstip klopte!

Anoniem
20 april 2021

Goede kwaliteit snelle vriendelijke bezorging Voor herhaling vatbaar 👍

Wendy Sannen
20 april 2021

Lekker in m’n pauze broodje gehaald! Heerlijk

Meulenbroeks
19 april 2021

Heerlijke spare ribs! Mals en nog goed warm.

Kaatje
19 april 2021

We hebben Heerlijk gegeten😋

Babette
19 april 2021

Klokslag 18u stond ze voor de deur. Alles keurig warm en verzorgd. En een heerlijk toetje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
19 april 2021
Maas
19 april 2021

Het eten was lekker, maar voor de 2e keer weer niet heel warm terwijl ik als opmerking in de bestelling had aangegeven graag goed warm leveren. Ook 10 minuten te vroeg geleverd, was nu geen probleem, maar kan wel eens lastig zijn als je nog niet klaar bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrikx
18 april 2021

Super lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
18 april 2021

Keurig op tijd. Friet had iets warmer mogen zijn. Heerlijk gegeten.

Anneke van Berkel
18 april 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was netjes op tijd. Helaas ontbrak wel de chimicurri bij de bavet waardoor deze wat 'saai' was, maar nog steeds heerlijk!

Marvin Agterberg
17 april 2021

Wederom super lekker gegeten!! Keurig geregeld door een goed meedenkende De Bengel!! Volgende keer weer!!

Ralf
17 april 2021

Topper!

Niels van gerwen
15 april 2021

Super :) erg genoten van ons eten :)

Jan H
15 april 2021

Alweer geweldige kwaliteit en zeer smaakvol. Perfect op tijd. Met dank👍

Hans
14 april 2021

Het eten smaakte heerlijk en de bezorging was stipt op het afgesproken tijdstip. Er was echter één algemene opmerking dat het vlees, van alle gerechten wel wat warmer had mogen zijn. De kwaliteitsbeoordeling is met name op dit laatste gebaseerd en niet op de kwaliteit van de producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Beijer
14 april 2021

ik vind jullie dienstverlening erg goed. Heldere website met prima aanbod. Punctualiteit houden we ook van en daar was niets mis mee. Keurig op tijd konden we onze bestelling ophalen. Het besteld eten was erg lekker en prima op temperatuur en smaak.

Nicole
13 april 2021

Heerlijke lunchbroodjes, rijkelijk belegd en erg vers! Echte aanrader!

Jos
13 april 2021

Prima verzorgd en netjes op tijd

Heidi
12 april 2021

Zeer goede service en het eten was ook nog lekker warm toen ze het bezorgd hadden gewoon top!!!

Monique Van Riet
12 april 2021

De bezorging was super goed, perfect op tijd. Het eten was heerlijk alleen een beetje lauw. Misschien kwam dit door de afstand.

bierens
12 april 2021

De mosselen en soepen waren overheerlijk. Ik vond de satesaus wat te sterk. Die was erg donker. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
12 april 2021

Alles was super lekker!!! De dressing op de salades was erg weinig vond mijn visite ook na het schudden zag je bijna geen dressing op de sla terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijn
11 april 2021

Lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
11 april 2021

Helaas was de beker tomatensoep omgevallen en zat alles er onder, misschien beter inpakken? Wel heerlijk gegeten.

Van moll
10 april 2021

Eten was lekker. Maar jammer dat t niet warm meer was. Burger lauw. En frietjes lauw eerder tegen t koude aan. Ben beter gewend.

Edwin Braken
10 april 2021

Prima kwaliteit, alles netjes warm en ruim voldoende.

Kersten
10 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. De bezorger was op afgesproken tijd. We hebben er van genoten!

Esther
10 april 2021

Op tijd gebracht, warm en lekker eten 👌

P & M & B
10 april 2021

Keurig op tijd. Voldoende porties. Heerlijk mals vlees. Lekker gekruide frietjes.. Aanrader!!!

Annemieke
8 april 2021

Super lekker vlees was nog warm

Toine
7 april 2021

Gewoon heerlijk en op de afgesproken tijd.

Yolanda
6 april 2021

Al jaren vaste klant en altijd tevreden. Fijne mensen, prima eten.

Mieke
6 april 2021

het was lekker maar te weinig cajun frietjes

Peggy
6 april 2021

Stipt om 18.00 bezorgd. Eten was heerlijk. Een echte aanrader.

Donderglas
5 april 2021
Da
5 april 2021

Temperatuur eten dit keer iets minder warm! Smaak zoals we gewend zijn ... heerlijk

Senders
5 april 2021

Heerlijke broodjes en rijkelijk belegd!

Annemieke
5 april 2021

Super snelle bezorging lekker malse spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
5 april 2021

Snelle bezorging, op afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Stevens
5 april 2021

Heerlijk eten bezorgd gekregen. Goede kwaliteit en alles ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil Plasmans
5 april 2021

lekker gegeten. Miste alleen deze keer de dressing op de salade. En het eten was niet echt heel warm wat jammer was. kwaliteit van het vlees echt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermien
5 april 2021

Was lekker, niet super warm. Meer dan voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
5 april 2021

Was weer erg lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 april 2021

Gewoon altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
4 april 2021
Esther
4 april 2021

Keurig verzorgd, op tijd klaar, makkelijk af te halen en te bestellen, alle gerechten waren heerlijk!

Marina Blokland
3 april 2021

Heerlijk gegeten was weer TOP

friedie maas
3 april 2021

Varkenshaas medaillons waren erg droog. Zonde. Voor de rest TOP

Anneloes Boers
2 april 2021

Heerlijke gegeten, meer dan genoeg!

Riek Verstappen
2 april 2021
Angelique
2 april 2021

Het was weer heerlijk!

Hans Vermeulen
2 april 2021

Prima ontvangst en ondanks de Corona maatregelen was een hapje en een drankje mogelijk. Midden in het centrum op een prima plek. Schone kamer en vriendelijk personeel. Een aanrader.

René
2 april 2021

Wij hadden onder andere Bavette en Ossehaas. Super hoe deze warm en perfect gebakken bij ons thuis zijn afgeleverd.

Familie De Kroon
1 april 2021

Lekker!

Gonny van Limpt
31 maart 2021

Het eten was heerlijk,prima bedankt hoor

Bas
31 maart 2021

Super gegeten en warm en tijdig bezorgd!

Rob Berger
31 maart 2021

In een woord: PERFECT Heerlijk gegeten, niks te wensen over.

Huijgens
30 maart 2021

Stond op tijd klaar, was goed verzorgd en overal was aan gedacht. Tot snel

Maureen
30 maart 2021

Super.. Heerlijk eten en goede service. Top

Grace van Rheden
30 maart 2021

Heel lekker gegeten !

Anoniem
29 maart 2021

Het was heerlijk, niets op aan te merken!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
29 maart 2021

Goed en lekker gegeten. Keurig op tijd geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.