Beoordelingen van De Bengel Eersel

Recente recensies

5.0
Woensdag
6 december 2023

Lekker gegeten. Tijdig bezorgd door vriendelijke bezorgster. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

John Rieswijk
4 december 2023

Heerlijke bbq burger op!

Erik van Dijk
3 december 2023

Bestelling gedaan en die was helemaal top geregeld!

van Lierop
3 december 2023

Eten als altijd super lekker, laat niet meer bezorgen want het was bijna koud. Ga t liever halen

Heidi Kanen
3 december 2023

Exact op afgesproken tijdstip netjes bezorgd. Alles zat er bij: salades, sausjes, servetten. En het was super lekker.

Dave van Roy
2 december 2023

Niet wat we gewent zijn, altijd goed geweest bij de bezorging maar vandaag helaas niet, zat geen dressing op de salades, kroepoek vergeten bij de satรฉ, spareribs waren lauw.

Lot
18 november 2023

Keurig op tijd bezorgd, prima hamburger en spare-ribs. De brie salade was helaas fantasieloos met een onaangename kant en klare dressing, Prei ook niet gevonden..

K. van Koesveld
17 november 2023

Voortreffelijk gegeten en was precies op tijd bezorgd

Wasserij steensel
17 november 2023

Voor de 2e keer deze week tot in perfectie geleverd. Lekker, vers en op afgesproken tijd.

M.L.
12 november 2023

Heerlijk eten, ruime keuze, bij afhalen is het precies op tijd klaar. Wij bestellen binnenkort weer ;-)

Monique
12 november 2023
Niels Boselie
10 november 2023

Altijd stipt op tijd. En de kwaliteit altijd uitmuntend

Henk sGravemade
7 november 2023

We hadden dit x heleboel kleine harde stukjes friet die we moesten weggooien was wel heel jammer 0613262607

Burgmans
4 november 2023

Heel jammer dat of Eersel en Valkenswaard niet bezorgen in Westerhoven!

Anneke
31 oktober 2023

Geweldig lekker gegeten. En dank jullie wel voor het extra's in verband met onze trouwdag. In 1 woord superdeluxe bedankt en het was heerlijk.

Ben Groenen
31 oktober 2023

Top , heerlijk gegeten

Dylan
31 oktober 2023
Marion
27 oktober 2023
Anneke
25 oktober 2023

In 1 woord super

.
22 oktober 2023

Bestelling eerder als de aangeven tijd super! Beste sparibs ooit mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coco
15 oktober 2023

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

s_Gravemade
9 oktober 2023

Was lekker maar word wel steeds duurder jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
8 oktober 2023

Altijd een feestje als het eten van De Bengel wordt thuisbezorgd. Voldoende van alles, goede porties. Lekkere salade en heerlijk gekruide (cajun) friet. Verschillende sausjes inbegrepen; top. De uitdaging is altijd dat het eten/hoofdgerecht niet al afgekoeld is als je het wilt eten, dat is wat lastiger als je ook nog een voorgerecht erbij besteld. Al met al een aanrader om de restaurantervaring lekker thuis te hebben.

Nancy Veldman
7 oktober 2023

Salade's heel saai, een bak krob sla en weinig toegevoegd.

Woensdag
4 oktober 2023

Vriendelijke bezorging op afgesproken tijd. Ruim voldoende portie. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Mariska Aarts
27 september 2023

Schnitzel veel te hard gebakken en (bijna) geen dressing op de salades

Ketelaar
24 september 2023

Het was echt supperrrrrr lekker wat hebben we gesmuld dankjewel

Woensdag
20 september 2023

Ruime keuze uitte bestellen gerechten. Op tijd gebracht door Vriendelijke bezorgster. Was weer top ๐Ÿ‘

Fam Boerboom
17 september 2023

Was weer lekker, alleen ik meen dat we voorheen wel meer dan 4 stukjes stokbrood kregen bij een maaltijdsalade en we hebben al 2x gehad dat er nauwelijks dressing over de salade zit bij het bijgerecht. Zonde, want daarom is de Bengel nu juist beroemd.

woensdag
13 september 2023
Raymond Bitter
9 september 2023
Judith
9 september 2023
Woensdag
8 september 2023

Ook met warme weer tijdige bezorging door vriendelijke bezorgster. Ruim voldoende portie ๐Ÿ‘

Ben Groenen
4 september 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
3 september 2023

Keurig vlug netjes bezorgd !โ€™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk Bone
1 september 2023
Angelique
30 augustus 2023

Was heerlijk!

thkleijn@hetnet.nl
28 augustus 2023

Her eten voor 6 personen was goed ,maar voor 1 persoon viel de satรฉ tegen. Het zag er niet zo verzorgd uit in vergelijking met de andere maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eg
28 augustus 2023

Bij de bengel is het eten altijd heerlijk. Ik had een extra salade besteld, die is helaas niet geleverd. Niet de moeite vind ik om voor te bellen. Maar nu ik het hier kwijt kan dacht ik laat ik het even weten. Maar heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin van der Kooi
26 augustus 2023

Top

Julia
24 augustus 2023

Eten was lekker net als altijd, eten was alleen 10 min te laat en had al haast..

Wouter Dielissen
23 augustus 2023

Lekker als altijd! Fijn dat de bestelling eerder klaar was op het moment dat ik ook eerder in het restaurant aankwam.

Wendy Sannen
20 augustus 2023

Helaas waren wij deze keer niet zo enthousiast.. De friet was vies , volgens mij al voor de 2e keer opgebakken. Verder hadden we een salade de bengel waar de ketjap aan ontbrak.. Dus niet zo lekker gegeten als we gewend zijn.. jammer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertruud
15 augustus 2023

De zeebaars in combinatie met de salade en stokbrood was heel lekker . Het voorafje met champignons was voldoende voor twee mensen.

Van Boxtel
13 augustus 2023
G. Huijbregts
13 augustus 2023

Helaas was bij beide vis salades frites geleverd, terwijl we vroegen om 1x met brood en 1x mer frites.

Janneke Verhees
13 augustus 2023

Twee min puntjes: Spekjes miste in de salades Bezorging was te laat Voor de rest kei lekker gegeten ๐Ÿ˜‰

Ben
12 augustus 2023

Goede kwaliteit, en op de exacte tijd klaar

Woensdag
12 augustus 2023

Ruim voldoende portie keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging aan de deur ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Henk sGravemade
7 augustus 2023

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
6 augustus 2023
Twan
5 augustus 2023

Erg lekker, alleen jammer dat de friet in een grote zak werd gegooid.

Anoniem
28 juli 2023

Super!

Roy Verhoeven
28 juli 2023

Heerlijk gegeten, we werden goed op de hoogte gehouden over onze bestelling en alles was zoals wij verwachtte.

Chrystel
27 juli 2023

Het eten was weer heerlijk! Ook een fijne service tav de vraag om voor 18u te bezorgen!

Raymond Bitter
17 juli 2023
Vrienden
16 juli 2023
Sander
16 juli 2023

Zoals gewoonlijk zat het qua smaak en kwaliteit van het eten echt goed. Echter als je een Bavette Chimichurri besteld, is het wel essentieel dat er de overheerlijke Chimichurri bij zit. Normaal altijd tevreden of het nu op locatie, bezorg of afhaal is, ditmaal helaas dus een mindere prestatie. Volgende keer beter.

Woensdag
14 juli 2023

Ruim voldoende portie. Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorging ๐Ÿ‘

Shirley
12 juli 2023

Heerlijk gegeten, warm en stipt op tijd bezorgd! Top!

Toos ketelaar
9 juli 2023

Mijn adres is Bogerd met 1o 86 het was super lekker ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ‘

Chrystel
9 juli 2023

Voor de 2e keer ontbrak de appelmoes bij het kindergerecht.... Voor de rest was het eten weer heerlijk!

Bernard Vonk
24 juni 2023

Goed

Chrystel
18 juni 2023

Zoals altijd was het eten weer heerlijk en de bezorging op tijd. Wat voor onze 1-jarige jammer was, was dat de appelmoes er niet bij zat (en thuis de appelmoes op was ). Persoonlijke ervaring: de geitenkaas-salade was te rijkelijk gevuld met geitenkaas. Evengoed zullen we de volgende keer weer bij jullie bestellen of komen uit-eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
18 juni 2023

Het was erg lekker, goed op tijd, we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Bergmans
16 juni 2023

Weer super genieten met zโ€™n allen ,en op de afgesproken tijdstip netjes bezorgd

V Gils
13 juni 2023

Altijd goede kwaliteit! Afhaaltijdstip klopt exact, personeel super vriendelijk ๐Ÿค—

Henk sGravemade
11 juni 2023

Was heel lekker

tony
5 juni 2023

er ontbrak eea bij een maaltijd.....bezorgster was bereid terug te rijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
31 mei 2023

Top. Goed op tijd. Kwaliteit die we van de Bengel gewend zijn. Aanrader

Chrystel
27 mei 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Pascal Stark
21 mei 2023

Lekker gegeten, is het ook mogelijk om, bij sommige gerechten de sausjes weg te laten, doe er te lang mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
19 mei 2023
Ester
14 mei 2023

We zijn normaal gesproken beter gewend. Deze keer kwam de bestelling ruim een kwartier te laat en het eten was niet meer echt warm. Jammer! Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Groenen
14 mei 2023

Gewoon perfect, zoals elke keer

Natasja Voorjans
13 mei 2023

Aan de pepersaus zat geen smaak, was heel waterig en bij de salades zat geen dressing en was dus heel droog. De spekjes in de salade waren ook te ver, waardoor ze een gekke smaak hadden. De kip en hamburgers waren wel lekker.

Dave v Beek
13 mei 2023

Eten was weer zoals gewend, super!!!

Donderdag
5 mei 2023

ruime online keuze uit diverse menu's die keurig volgens afgesproken tijd bezorgt werd door vriendelijke bezorgster

Ans
29 april 2023

Het eten was zoals altijd goed, maar de sausjes en de verrassing bij de kindermenus ontbraken

Kobus de Win
24 april 2023
Roy Verhoeven
24 april 2023

Het eten was zoals altijd heerlijk en de bezorging was precies volgens schema

Stef
22 april 2023
Grad
22 april 2023

Het was weer erg lekker en goed op tijd bezorgd!

Jet Craens
21 april 2023

graag minder plastic gebruiken

Monique
17 april 2023

Bij opmerkingen gezet dat we geen rode saus bij de bestelling willen, deze zat er toch bij.

Jan bazelmans
16 april 2023

Prima van smaak, meer dan genoeg

Nelly Gooskens
14 april 2023

Heerlijk met mijn familie bij zoonlief gegeten. Hele fijne en lekkere avond gehad.

Johan
13 april 2023

3 bakjes saus op 5 personen spareribs menu is m.i. weinig. Helaas waren niet alles spareribs warm. Sommige eerder koud. Hamburger menu was top.

Mabel
10 april 2023

Op tijd bezorgd en zeer lekker!

Marco Adriaans
10 april 2023

Het eten was super lekker, de lekkerste spareribs in de regio en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Solange Hommes
9 april 2023
ACG Maas
9 april 2023
Woensdag
6 april 2023

Ruime keuze voldoende portie die warm thuis bezorgd worden op afgesproken tijd

Baggermans
3 april 2023
Maikel
2 april 2023

Netjes op de afgesproken tijd bezorgt! Eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pouwel
1 april 2023
Esther
31 maart 2023

Het eten was heerlijk, de tortilla goed gevuld en de kaas goed gesmolten. Spareribs ook prima! Bezorging was er voor de aangegeven tijd en zeer vriendelijk!

Gubbels
26 maart 2023
Nicky Jacobs
25 maart 2023

Spareribs waren prima. De maaltijdsalade zeer slecht, alleen de sla op durven eten, kip proefde oud en niet goed. Tegenvaller, we zijn beter gewend.

Jet Craens - Heeren Makelaardij
24 maart 2023

Top, werd zelfs nog gebracht :)

Jaimy
23 maart 2023

Al best koud bij bezorging maar wel gewoon heel lekker

Jolanda lauwers
20 maart 2023

Vorige keer was het eten zelfs heet. Nu was de soep warm de rest koud. Ben echte liefhebber van kip en satรฉ saus maar dit keer was het niet lekker. Sorry.

Angelique Holthausen
19 maart 2023

Lekker thuis gegeten!

daris
12 maart 2023

Vonden de hoeveelheid kruidenboter veel te weinig!! Een heel klein kuipje voor 8 sneetjes brood was zeker niet voldoende. De spareribs en frietjes en salade was heel lekker! Tip bij afhalen kun je de frietjes thuis weer eventjes opwarmen in de airfrayer. (2 a 3 minuutjes)

Jolanda lauwers
11 maart 2023

Het was heerlijk. En lekker warm bij bezorging. Genieten gewoon.

Donderdag
10 maart 2023

Ruim voldoende portie keurig op afgesproken tijd door vriendelijke bezorgster gebracht. ๐Ÿ‘

Jet Craens - Heeren Makelaardij
10 maart 2023

Minder plastic gebruiken

Rijkers
5 maart 2023

Viel tegen alles zat ondersteboven in de tas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yanique Vereijekn
4 maart 2023
Henk sGravemade
4 maart 2023

We hadden heel kei harde stukje friet die niet lekker waren

Suzanne
27 februari 2023
Josรฉ
27 februari 2023
Vrijdag
26 februari 2023

Lekker gegeten ruim voldoende portie keurig op tijd bezorgt door vriendelijke bezorgster ๐Ÿ‘

Vanessa
25 februari 2023
Valentino
14 februari 2023
Chrystel
12 februari 2023

Eten smaakt goed, nog warm na bezorging, bezorging is op tijd. De hoeveelheid van de porties is ook meer dan voldoende. Bestellen is altijd voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 februari 2023
Esther Van Hulten
8 februari 2023

Bezorging was prima. De vegetarische wraps waren niet zoals ik ze gewend ben, de kaas was net wat gesmolten, mag echt langer in de oven en ze waren vrij minimaal gevuld.

Astrid
7 februari 2023

Vriendelijke bezorgster!!

Erwin
5 februari 2023
Miranda Bazelmans
4 februari 2023

Het was weer ontzettend lekker alleen helaas zat er deze keer de dressing er bij de salade niet overheen! Verder weer top en genoten van het eten!

Donderdag
2 februari 2023

Goede prijs kwaliteit verhouding ruime portie grote keurig op tijd gebracht door vriendelijke bezorging ๐Ÿ‘

Nicole
31 januari 2023

Altijd goed het eten van de Bengel en goede bezorging. Leuk dat ze extra aandacht besteden aan verpakking bij verjaardagen!

Toos Ketelaar
30 januari 2023

Was supppppppper lekkerrrr

Anoniem
27 januari 2023

Lekker gegeten ruim voldoende portie Keurig op tijd gebracht door vriendelijke bezorgster ๐Ÿ‘

Liesbeth
25 januari 2023

De nacho's bij de enchiladas vond ik 'n beetje taai, maar verder was 't prima.

Bas van Tartwijk
24 januari 2023

Netjes op tijd en kwaliteit zeer goed! Prijs is flink maar daar krijg je ook wat voor. En met de huidige kosten moeten ze ook iets durven vragen. Zeker geen scheve verhouding tussen prijs en kwaliteit. Porties ruim voldoende en echt lekker!

s, Gravemade
23 januari 2023

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo
21 januari 2023
Ben Groenen
21 januari 2023
B de Rijk
16 januari 2023

Vlees was lekker, maar de frietjes bevatte weinig tot geen cajun smaak en de salades mistte de lekkere Bengel saus. Foutje bedankt.

vd Broek
15 januari 2023
Henk en Mariska s,Gravemade
14 januari 2023

Het smaakte heerlijk biefstuk was ook heel lekker

Woensdag
11 januari 2023
Danielle
6 januari 2023
Gonny van Limpt
5 januari 2023
Woensdag
4 januari 2023

Lekker gegeten vriendelijke bezorging keurig op afgesproken tijd. Ruime keuze aan menuโ€™s

Simone Op 't Hoog
4 januari 2023

We kende het restaurant nog niet maar verbleven op een vakantiepark in de omgeving. Online spareribs besteld en afgehaald. Precies op de afgesproken tijd was de bestelling klaar en werd goed verpakt. Genoten van de heerlijke spareribs met friet en salade. Ruime porties! Zeker een aanrader

Marcel
2 januari 2023

Snel, lekker en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hekker
1 januari 2022

Sate was helemaal goedz , zoete spareribs waren goed en lekker, pikante spareribs aangebrand en door de harde laag niet lekker en alles was koud waarschijnlijk door de papieren bakken misschien beter isolerende tas of aluminiumfolie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.Dikmans
1 januari 2022

De bestelling was prima op tijd, en we hebben allemaal heerlijk genoten van het lekkere eten!!! Ook waren de porties meer dan genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
30 december 2022

Spare rib schotel altijd goed! Alles weer netjes op tijd bezorgd!

Donderdag
29 december 2022

Complimenten voor het team van de bengel Eersel voor wederom een lekkere maaltijd vriendelijke bezorging als altijd. Zeker in 2023 weer ๐Ÿ‘

Daniรซlle
29 december 2022

Te lang geleden dat ik had besteld. Maar damn wat heb ik weer genoten! Ook erg blij dat ik een extra bakje salade had besteld! Heerlijk ! Volgende x de dressing mee bestellen. IK HEB HEERLIJK GEGETEN!!

Gerritsma
29 december 2022

Helaas was ons eten nagenoeg koud.

Sandra Troost
28 december 2022

Gewoon op 2de kersrdag onverwacht de telefoon gepakt en kunnen bestellen zonder reservering ik vind het geweldig en het eten was heerlijk Thanks

Marco Adriaans
28 december 2022

Het was heerlijk.

van Houtum
27 december 2022

Gemakkelijk te bestellen en lekker gegeten.

Paulus
26 december 2022

Precies op de afgesproken tijd afgeleverd, eten was nog goed op temperatuur en keurig verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R V
25 december 2022
Jan
25 december 2022

Helaas de aardappel kroketten vergeten maar verder weer heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van den Oever
24 december 2022

Exact op tijd geleverd en overheerlijk!

Eric Van Der Cruijsen
22 december 2022

De bezorging was op tijd. Het eten was lekker en nog goed warm.

Dirk Burgmans
20 december 2022
N. Van Houts
18 december 2022

Ik heb nadrukkelijk cajun friet bij kindermenu gevraagt en heb gewone friet gekregen. Geen aandacht voor het verzoek van de klant. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor R
18 december 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrystel
17 december 2022

Veel keuze qua menu. Eten is altijd heerlijk, bezorging op tijd. Eventele opmerkingen worden meegenomen in de bestelling. We bestellen hier graag.

Woensdag
14 december 2022

Ruim voldoende portie keuring op tijd gebracht vriendelijke bezorging

Ximo Sauri
13 december 2022

het eten was super zoals altijd, alleen was de salade best under de geweent kwaliteit. Jammer omdat de bengel sauce altijd zo lekker is, maar deze keer was de salade echt niet goed.

J
12 december 2022

Vlees was taai, plus eten was maar half warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bekkers Gonnie
10 december 2022

Alles was heerlijk. Eten was vers en goed warm. Bezorging was precies op de afgesproken tijd. Kortom chapeaux! Een aanrader

Donderdag
9 december 2022

Lekker gegeten als altijd. Keurig op afgesproken tijd bezorgd. ๐Ÿ‘

Romme
5 december 2022

Zoals altijd keurig op tijd, goed verzorgd en zeer ruime porties.

Ester
5 december 2022
Kim
4 december 2022

Bezorging was netjes optijd en klantvriendelijk! Helaas was het eten al lauw, bijna koud, viel erg tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Groenen
4 december 2022

Perfect

Hella Fiers
4 december 2022

Het eten is goed en lekker. Er zit naar mijn smaak veel te veel dressing op de salade. Verder zeer tevreden.

Jeroen
3 december 2022

Het was weer top!

Anja
2 december 2022

Het was , zoals gewoonlijk, weer heel lekker! Precies op tijd bezorgd ๐Ÿ˜Š

Anoniem
30 november 2022

Lekker gegeten keurig op tijd gebracht ruim voldoende portie. Vriendelijke bezorging ๐Ÿ‘

Mikkie
27 november 2022
I. Keeris
26 november 2022

Frietzak open laten, dan blijft de friet krokant. Verder prima!

Ine
25 november 2022

10 minuten te vroeg en sausjes vergeten. Wel weer goede kwaliteit!

Bart Erven
21 november 2022

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
18 november 2022

Het vlees was taai. De rest was lekker.

Patrick
14 november 2022

Wildburger gehad, was heerlijk!

Anoniem
11 november 2022

Lekker gegeten complimenten voor gehele team de bengel

Patrick
7 november 2022

Lekker zoals altijd en een uiterst charmante en nette bezorger.

Woensdag
3 november 2022

Top als altijd keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging

Rob Berger
28 oktober 2022

Wederom perfect, heerlijk gegeten.

Donderdag
27 oktober 2022

Ruim voldoende portie lekker gegeten. Keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging

Hans
26 oktober 2022

Bestelling stipt op tijd geleverd met de kwaliteit die je verwachten mag!

Fam Vervest
24 oktober 2022

Bestelling was verlaat bij de vorige bezorging. Dit resulteerde door bijna koud eten, en slappe friet. De bezorger heeft overigens wel netjes gebeld dat hij verlaat was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam v Glabbeek
24 oktober 2022

Super lekker, miste wel de bengelsaus bij de salades.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jill Dijkstra
24 oktober 2022

De bengel in Eersel is altijd vriendelijk, heerlijk, bestellen gaat heel makkelijk en daar eten is altijd goed en gezellig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donderdag
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten oprijd bezorgt. Ruim voldoende portie ๐Ÿ‘

Michiel
14 oktober 2022
Susan
14 oktober 2022

We hadden 5 gerechten waaronder varkenshaas medaillons, we hebben deze helaas niet ontvangen maar een extra portie spare ribs met champignon saus

Jolanda Van de moosdijk
12 oktober 2022
s,Gravemade
5 oktober 2022

De friet was erg zout doordat er te veel kruiden opzaten maar verder heeft het heerlijk gesmaakt

Rob Berger
29 september 2022

Heerlijk gegeten

Woensdag
29 september 2022

Ruim voldoende portie vriendelijke bezorging keuring op tijd

Sandra
26 september 2022

Nog steeds tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

harriecarien@hotmail.com Lamers
24 september 2022

Heerlijk gegeten, was super lekker. Bedankt

Bart
24 september 2022

Zelfs aan de jarige was gedacht, heel attent

Anoniem
23 september 2022

Top

anoniem
14 september 2022

Heerlijk gegeten keurig op afgesproken tijd bezorgt voldoende grote portie alles nog goed warm

Arlette Bakker
13 september 2022

Spicy spare ribs waren lekker maar niet spicy

Woensdag
11 september 2022

Portie grote naar behoren keurig op afgesproken tijd vriendelijke bezorging

G. de Waal
10 september 2022

Heel lekker gegeten afgelopen donderdag. Lekker gekruide vis met de frietjes. De spekjes soms iets te hard gebakken. Complimenten aan de kok.

Inge
5 september 2022

Weer lekker zoals altijd. Ongeveer 10 minuten te laat, vandaar 4 sterren voor de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

woensdag
28 augustus 2022
Jurgen Hendriks
28 augustus 2022
Harry Box
25 augustus 2022

Top. Alleen jammer dat jullie in augustus niet in Bergeijk bezorgen. Verder alleen maar complimenten. See you

Rik
21 augustus 2022

Zoals altijd weer goed voor elkaar,

Anoniem
21 augustus 2022

Goed lekker als altijd keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging

Niek
20 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling klopte, eten was nog goed warm en er was voldoende met de bijgeleverde friet, sauzen en salade. Ook netjes op tijd bezorgd.

Stijn
19 augustus 2022

Ik had spareribs pikant besteld hele. Maar er is een halve ingepakt. Ook zaten er geen sausjes bij. De salade was droog amper dressing en er zat nauwelijks topings op. Hier ruim 20โ‚ฌ voor vragen is niet verhoudingsgewijs. De geitensalade geen op- of aanmerkingen over. Maar verre van wat ik normaal ben gewend van jullie.

Nick van van Grotel
18 augustus 2022

geen saus bij de Snitzel. (wel besteld) iets te drinken voor het wachten zou fijn geweest zijn(koffie/thee/water)

Judith
16 augustus 2022

Top bezorging en heerlijk eten! We hebben genoten. Dank jullie wel.

Daniรซlle
16 augustus 2022

Het eten was echt heerlijk zoals we gewend zijn bij jullie. De vorige keer was het eten echt niet lekker maar fijn dat het zo goed opgelost is.

Jan
16 augustus 2022
Tom
13 augustus 2022

Lekker, top!

Wouters
13 augustus 2022
woensdag
11 augustus 2022
Blox
10 augustus 2022

Het broodje beenham was goed voorbereid en smaakte heerlijk ..

Glenn
8 augustus 2022

Vlees was goed gebakken. En smaakte goed. Portie brood met kruidenboter was ook lekker geweest al had er ook daadwerkelijk kruidenboter bijgezeten. Deze was vergeten. Verder zat er op de friet weinig kruiden en had deze langer gebakken mogen zijn.

Woensdag
3 augustus 2022

Ruime keuze voldoende grote portie keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging

Anita Ritter
2 augustus 2022

Verbeterpuntje: Lees de opmerking bij de bestelling. Kreeg mijn bestelling helaas met saus terwijl ik aangegeven had dat ik geen saus wilde.

s,Gravemade
1 augustus 2022

Het was heerlijk maar wel prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Peters
31 juli 2022

Als fervent spareribs liefhebber vind ik ze niet meer zo goed. Net zoals de vorige keer waren ze te hard en hadden ze zwarte randjes. Voorheen waren de spareribs zo mals dat het vlees haast van het bot afviel. Nu zit het muurvast op het bot. Voorlopig geen spareribs meer voor mij. Fijne dag! Vr.Grt. Henk

De Wit
30 juli 2022

Spareribs waren niet zo mals dan we gewend waren en de friet was niet goed gebakken.

Woensdag
27 juli 2022

Tijdig door vriendelijke bezorgster. Gebracht. Goed verzorgd ruim voldoende portie. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘.

Woensdag
24 juli 2022

Ruim voldoende portie keuring op tijd gebracht vriendelijke bezorging

C.D.
24 juli 2022

Mooi op tijd en goed warm ๐Ÿ‘

Willy
19 juli 2022

Geweldig!

Sannen
18 juli 2022

Helaas deze keer minder tevreden.. spare waren echt te hard gebakken waardoor ze โ€œtaaiโ€ waren en moeilijks van het bot af te krijgen waren . Jammer

Daniรซlle Theuws
17 juli 2022

Perfect op tijd geleverd en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda kwinten
15 juli 2022

Netjes optijd bezorgd Het eten was goed bezorgd en lekker

Anoniem
13 juli 2022

Als altijd lekker gegeten ruim voldoende portie keurig op tijd gebracht door vriendelijke jongedame ๐Ÿ‘

Martijn
13 juli 2022
John
13 juli 2022

Keurig op tijd, goed verpakt en lekker

Amanda
10 juli 2022

Jammer dat het hoofdgerecht alleen uit vlees en aardappelen bestond en dat er geen groente of iets van een salade bij zat. Ik zou zelf een maaltijd graag met wat groente erbij zien.

Shirley
7 juli 2022

Heerlijk gegeten! Stipt op tijd en nog goed warm. Top!

Kluitmans
30 juni 2022

Het was weer perfect en het smaakte goed

Mia
27 juni 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet Craens - Heeren Makelaardij
24 juni 2022

we hadden de bestelling voor 12:00 uur geplaatst en het kwam 10 minuten eerder.

Anoniem
23 juni 2022

Ruim voldoende portie keuring op afgesproken tijd gebracht door vriendelijke bezorgster

Kastelijn
21 juni 2022

Altijd goed verzorgd! De smaak van de spareribs, friet en salade is heerlijk!

Sandra
18 juni 2022

In 1 woord super!

Vugts
13 juni 2022
Jaap
12 juni 2022

Bezorging keurig op tijd en warm! Spareribs zijn altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
11 juni 2022

Zoals iedere keer weer heerlijk gegeten.

Francina Besseling
6 juni 2022

Eten was koud, Bergeijk is net wat ver

Verstijnen
6 juni 2022

De friet was niet zoals we gewend zijn. Heel slap, leek maar half gebakken. De rest was zeker naar wens!

C R
6 juni 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
5 juni 2022

Helaas dit keer wat minder. Ben ik niet gewend. De spareribs vielen niet van het bot. Waren best taai helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 juni 2022

Lekker ruim voldoende portie Vriendelijke bezorging keurig op tijd gebracht

M. van Dinter
30 mei 2022

De friet was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
28 mei 2022

Nog nooit slecht eten ontvangen zowel thuisbezorgd als ter plaatse eten.

antonise
28 mei 2022

spare ribs lekker Friet niet goed gebakken, niet gaar!!

Lanka Gosefoort
27 mei 2022

Mmmm was weer top !

Mikkel
27 mei 2022

Was heerlijk!

Patrick Van Gerven
26 mei 2022

Was weer lekker ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Danielle
25 mei 2022
Monique Maessen
24 mei 2022

Fijn dat bezorgen nog kan, ook na corona. Het eten was nog goed warm en we hebben lekker gegeten.

Marieke Das-Meyer
23 mei 2022

Lekkere salade en broodje. Alles stond mooi op tijd klaar. Vond het alleen een beetje bijzonder dat je โ‚ฌ0,25 moest betalen om via Ideal te betalen.... (Was ook de enige optie om te betalen)

Vervest
22 mei 2022

Persoonlijk vind ik de lasagne erg zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Stark
22 mei 2022

Was top. Groeten Pascal Stark

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toos ketelaar
16 mei 2022

Het was allemaal weer super lekker bedankt ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 mei 2022

Overzichtelijke app met ruime menukaart Keurig op tijd gebracht ruim voldoende portie Vriendelijke bezorging ๐Ÿ‘

Judith
8 mei 2022

Veel keuze online, keurige bezorging en het diner was overheerlijk. Carpaccio en chickennwings zijn de aanraders als het gaat om de voorgerechten. Hoeveelheid was ook top (lekker veel). Goed verzorgd allemaal. Dank jullie wel! Patatjes waren wat slap maar dat was enige kleine puntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
8 mei 2022

Heerlijk gegeten weer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lambert Rombouts
8 mei 2022
H.P sGravemade
7 mei 2022

Het heeft heerlijk gesmaakt Maar wel erg prijzig

N
5 mei 2022

Heerlijk gegeten, was ruim voldoende allemaal!

Chrystel
30 april 2022

Bezorging op het afgesproken tijdstip, goede kwaliteit van het eten, goede prijs/kwaliteit.

Ingrid Schepens
30 april 2022

jammer dat de friet al wat koud was en ik miste de dressing op de salade

Rebecca
30 april 2022

Perfect optijd! Echt op de minuut. Eten was nog steeds warm en was super lekker. Bedankt!

Peter Schoenmakers
25 april 2022

Niks op aan te merken, voldeed helemaal aan de verwachtingen! !!

anoniem
20 april 2022

Als altijd keurig op tijd gebracht vriendelijke bezorging ruim voldoende portie

noud Roest
14 april 2022

Mooi op de afgesproken tijd geleverd en zoals altijd lekker ๐Ÿ˜‹

Henk Peters
11 april 2022
Pieter van den Eertwegh
11 april 2022
Wil
10 april 2022

Jammer dat het eten niet meer echt warm was. Vandaar de 4 sterren. Maar het eten zelf was als vanouds heerlijk !!!

Franca Versmissen
9 april 2022
Anoniem
8 april 2022

vriendelijke bezorging keurig op tijd gebracht ruim voldoende portie. ๐Ÿ‘

Nol versteeg
3 april 2022

Weer heerlijk gegeten nog steeds de lekkerste spareribs

Marc
2 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Rens
1 april 2022

Dankjewel!

Anoniem
1 april 2022

Lekker gegeten en keurig op tijd gebracht

Cremers
26 maart 2022

Salade met makreel: veel grote, harde graten in de vis